Clubul Sportiv de GO Timisoara
black bullet

Pliante publicate de CS de GO Walter Schmidt Timisoara

Alaturi de organizarea de cursuri de initiere in GO, publicarea de pliante reprezinta o componenta principala a activitatii de promovare a jocului de GO desfasurata de Clubul nostru.

strip pliante

Cu finantari primite de la bugetele locale administrate de catre Consiliul Local Timisoara si Consiliul Judetean Timis, cu sprijinul Federatiei Romane de GO si cu donatii private din partea unor jucatori de GO din Romania, Clubul "Walter Schmidt" a reusit publicarea si distribuirea a aproape 10.000 de exemplare din cele doua variante de pliante destinate copiilor si parintilor de copii mici.

strip pliante


Odata cu cresterea numarului de locatii din judetul Timis unde se poate invata si practica jocul de GO (in perioada 2016-2017), resimtim nevoia editarii si publicarii unei noi editii de pliante cu ajutorul carora sa oferim copiilor si tinerilor oportunitatea de a descoperi beneficiile practicarii acestui joc-sport-arta.

strip pliante


Continutul si forma noului pliant vor fi bazate pe rezultatele discutiilor purtate in jurul acestor doua articole publicate pe buletinul informativ al comunitatii de GO din Romania, despreGO.ro:  Tintind parintii  si  Tintind parintii cu pliantu' .


despreGO.ro  Sursa ta de informatii  GO  weiqi  baduk